Asarna 10–12 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna träffar du nya kompisar och har kul. Tillsammans med kompisarna får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Vi är en upptäckaravdelning som har möten på måndagar klockan 18:30 till 20:15 som är ute även om det är ruggigt.

Alla möten startar vid scoutlokalen om inget annat anges. Ha alltid lämpliga kläder för att vara ute. Klädsel ska vara vårdad och om du har så ska scoutskjorta, kårhalsduk och kniv med. Ha alltid med en penna. Det är viktigt att du kommer i tid.

Vi gillar att elda, tälja, hugga och såga.

Vi har patrullerna Oden, Tor, Ymer och Freja.

Som upptäckarscout får du lära dig något nytt nästan varje dag, det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna. Ni bestämmer själva vad ni vill göra, det kan vara allt från att lära er sjukvård till att bygga en egen flotte. Men i Scouterna lär vi oss inte hur man gör genom att läsa böcker om hur man bygger flottar, vi lär oss det genom att prova på riktigt istället.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Hälsodeklaration

Lappen kan fyllas i på datorn. Skriv ut och lämna till avdelningen – du kan också skanna in den och mejla.
Endast ickemedicinska detaljer kan komma att göras om till digital form.
För nya scouter kan denna lapp komma att användas för medlemsregistrering.

Asarna

Ledare Asarna

asarna@hasselbyscout.se